Ny patient

Hos Rødovre Tandlægerne glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik. Vi sætter tid af til at snakke om dine forventninger og behov, så der ikke opstår misforståelser i forhold til dine fremtidige behandlinger hos os.

Første gang hos Rødovre Tandlægerne

Første gang du kommer ind i klinikken er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringsbevis, og du bedes også oplyse om, hvilken medicin du eventuelt tager, om du har allergier og andet relevant info. Du kan med fordel give os tilladelse til, at vi må rekvirerer din journal fra din tidligere tandlæge. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde.

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, eller føler du dig ofte utryg i tandlægestolen? Vores erfarne tandlæger er vant til at tage hensyn og forbedre denne ubehagelig følelse. Vi tager en snak om dine bekymringer, så vi kan være ekstra opmærksomme under din behandling.

Prisoverslag

Hos Rødovre Tandlægerne sætter vi aldrig en behandling eller et forløb i gang uden din tilladelse. Vi oplyser altid om behandlingens karakter, så vi sammen kan blive enige om, hvad der skal prioriteres inden for dine økonomiske rammer.

Kontakt

Ring på telefon 36 70 32 66 eller send en e-mail til info@taarnvej55.dk, hvis du ønsker at Rødovre Tandlægerne skal være din nye tandlæge.

Vi glæder os til at høre fra dig!