Klinikassistenter

maiken_kestner-435a8643LENE BERGH

Jeg blev ansat på klinikken som klinikassistent i 2004, jeg arbejder  i receptionen med ansvar for patientmodtagelse, regningsudskrivelse, bogholderi og styring af aftalebøgerne samt tilkald af patienter. Jeg står ligeledes for uddannelsen af vores elever i samarbejde med tandlæger og tandplejer.

 

 

 

 


billede_på_vejKARINA KELAGER

Jeg blev udlært som klinikassistent i 1983, og jeg har været ansat her på klinikken siden 1996. Til dagligt assisterer jeg ved alle slags behandlinger, sammen med tændlæge Lars Paulsen og Mette Langhoff.
jeg er også klinikkens sikkerhedsrepræsentant.

 

 

 

 


maiken_kestner-435a8615CHRISTINA AAGESEN

Jeg hedder Christina og er uddannet klinikassistent i 2006. Jeg elsker at hjælpe og er meget opmærksom på, at alle som kommer her føler sig godt tilpas. Jeg assisterer for det meste ved behandlinger, men hjælper også til i receptionen. Så I kommer nok til at se mig lidt “over det hele”.

 

 

 

 

 

maiken_kestner-435a8650MARIE BRENNECKE

Jeg hedder Marie og er elev på klinikken, men har meget godt fat i tingene. Jeg er meget energisk og har lyst til at lære. til dagligt arbejder jeg sammen med Lars Paulsen ved alle typer af behandlinger. Jeg elsker min uddannelse og glæder mig over at møde mange dejlige mennesker dagligt.

 

 

 

 

 

Skriv et svar