Viden om

Roedovre Invisalign Full_720

Er du bange for tandlægen?

Frygter du tandlægestolen så meget, at du udskyder eller helst undgår tandlægebesøget? Der kan være mange årsager til at udskyde et tandlægebesøg, men en hyppig årsag er lidelsen tandlægeskræk. Det er meget almindeligt at være bange for at gå til tandlægen – og er man villig til at forsøge, kan den i langt de fleste tilfælde afhjælpes.
Continue reading “Er du bange for tandlægen?”

Roedovre Invisalign Full_720

Hvad må man spise efter tandblegning?

Tænderne er ikke helt hvide fra naturens side, men nogle gange kan de være så misfarvede, at man ikke har lyst til at smile. Gule tænder kan give indtrykket af dårlig hygiejne, selvom det ikke altid er tilfældet. Hvis du er træt af dine misfarvninger, kan du få foretaget en tandblegning hos Rødovre Tandlægerne, så du kan få dit smil tilbage. Continue reading “Hvad må man spise efter tandblegning?”

Roedovre Invisalign Full_720

Betændelse i kæben efter rodbehandling

Oplever du komplikationer efter din rodbehandling? Som tandlæge gør man selvfølgelig sit ypperste for at forhindre, at der skulle opstå komplikationer efter en rodbehandling. Der er dog 10-15 % risiko for, at der kommer betændelse i kæben efter en rodbehandling. En af årsagerne til, at der kan komme infektion, er de bikanaler, der findes i rodens spids.
Betændelsestilstand  i kæbeknoglen er forårsaget af en død nerve i en tand. Tilstanden kaldes en rodspidsbetændelse, og kræver behandling hos en tandlæge. Hvis man ikke med rodbehandlingen har mulighed for at fjerne infektionen fuldstændigt, kan det derfor blive nødvendigt med en rodspidsoperation. Her får du lidt information om, hvilke symptomer, der kan indikere, at du har betændelse i kæben. Continue reading “Betændelse i kæben efter rodbehandling”

Roedovre Invisalign Full_720

Fordele ved tandregulering med usynlig bøjle

Der er mange fordele ved få en tandregulering med den usynlige bøjle, der er bedre kendt som Invisalign. For det første er behandlingen smertefri, og du vil derfor ikke opleve ubehag ved at gå med tandskinnen. Derudover er Invisalign kendt for sit diskrete udseende og kaldes den usynlige bøjle. Du slipper på den måde for at bruge den velkendte metalbøjle i munden, som kan være ret generende og skæmme udseendet. Den usynlige og aftagelige bøjle er fremstillet specielt til dine tænder, så den er behagelig at have på og ikke generer dig i din dagligdag.

Continue reading “Fordele ved tandregulering med usynlig bøjle”

Roedovre Invisalign Full_720

Hvordan foregår tandregulering med Invisalign?

Tandregulering med Invisalign er en behandlingsform, der retter dine tænder med en form for gennemsigtig bøjle. Du slipper dermed for at bruge den velkendte metalbøjle, der er bedre kendt som ”togskinnen”. Tandregulering med Invisalign giver en diskret og smertefri behandling, hvor du har mulighed for at tage den usynlige bøjle ud, når du fx skal spise eller børste tænder.

Continue reading “Hvordan foregår tandregulering med Invisalign?”

Roedovre Invisalign Full_720

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en gennemsigtig bøjle, der på skånsom vis regulerer dine tænder, så skævheder og strittende tænder udlignes. Invisalign er en nærmest usynlig måde at rette tænder på, som fungerer ved, at du benytter en gennemsigtig tandskinne hver dag, der hjælper dine tænder ind i den ønskede position. Invisalign beskrives og forklares bedst som en usynlig bøjle, du bruger mellem 6-18 måneder afhængigt af dit behov for tandregulering.

Continue reading “Hvad er Invisalign?”